Контакт

„K357“ има станови, соби со мебел, куќи и станови низ целиот Хамбург и исто така надвор од Хамбург.

Ни кажувате каде е местото на работа. Потоа, ќе ги резервираме просториите многу блиску до вашето работно место. Имаме соби и добри контакти насекаде.

Директен контакт

K357 - куќи, соби и станови со мебел
Килер Страсе 357
22525 Хамбург

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+49 176 630 399 89
+49 157 358 005 59

K357 - куќи, соби и станови со мебел
Offendorfer Straße 5
23626 Ratekau - Lübeck

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+49 176 630 399 89
+49 151 425 904 83
+49 157 358 005 59

Ве чекаме!

K357 – Monteurzimmer im Norden

HEAD OFFICE - HAMBURG UND UMLAND:
Kieler Straße 357, 22525 Hamburg

+49 176 630 399 89
+49 151 425 904 83
+49 157 358 005 59 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.stadt-unterkunft-hamburg.de

HEAD OFFICE LÜBECK UND UMLAND:
Offendorfer Straße 5, 23626 Ratekau

+49 151 425 904 83
+49 176 630 399 89
+49 157 358 005 59 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.monteurzimmerluebeck.de

Wir arbeiten mit Teamviewer und sparen dardurch CO2